heading_title

Товар не знайдено!

ЧАСТІ ПИТАННЯ

Зверніть увагу на розділ "Розмірні сітки". Об'єм стегон заміряється по найширшій частині. Об'єм грудей визначається за двома параметрами: замір по грудях та під грудями. Всі заміри проводять у спокійному стані без одягу.

Так. Якщо ваш зріст меньше 160см або фігура з яскраво вираженою талією - відніміть пару сантиметрів від об'єму стегон. Якщо груди великі або є обвисання - замір краще проводити у тонкому бюстгальтері без паралону та пуш-ап.

Нажаль ні. Ціна на кур'єрську доставку залежить від адреси отримувача і може бути дуже різною. Саме тому акція не розповсюджується на цей вид доставки.

Зліва на екрані є поле "Фільтр". Натискайте на потрібний розмір та вибирайте моделі, які вам подобаються. Крім цього, розміри є у найменуванні товару. Наприклад: ЖІНОЧІ БАВОВНЯНІ ТРУСИКИ СТРІНГИ S 541 Де S - це розмір, 541 - це код товару.

Ні. Ми працюємо лише з роздрібними клієнтами та хочемо забезпечити максимально гарний сервіс. Наших ресурсів поки що недостатньо для роботи з оптовими або дропшипінг клієнтами.

Наши тексты и фото защищены авторским правом. Если мы находим наш контент на других страницах и ресурсах - жалуемся в техподдержку и такие страницы удаляют.

У нашому магазині представлено багато виробників, кожен з них має свою розмірну сітку. Для зручності покупців ми зібрали всі в одну - зрозумілу та звичну.

На нашому сайті у кожному товарі є пункт "Характеристики - Співвідношення розмірів" Там описані співвідношення розмірів по нашій сітці та на бірці. Також, є майже універсальні заміри трусиків, наприклад трусики М по верхньому краю будуть 30-31 см зі стандартною висотою 18-20см.

Нам здається, що це дуже зручно - вибрати один розмір і не вираховувати на скільки маломірять/ більшомірять кожні трусики. Сподіваємося, що теж так вважаєте.

Відправте нам скріншот про оплату та ваш номер замовлення. Або точну дату, час, сумму та номер замовлення. Зробити це можна через нашу пошту, Інстаграм або зателефонувавши на номер, вказаний на сайті.

Якщо у вас посилка з післяплатою - ви оплатили 25-30 грн за пересилку грошей. Іноді буває, що наша оплата доставки не проходить (наприклад у вас маленьке відділення без комп'ютера). У даному випадку надішліть нам фото чека і ми повернемо гроші.

Безшовні трусики з клеєними краями мають властивість розтягуватися після першого прання і носіння. Спробуйте і ви будете приємно здивовані.

Всі оновлення ми публікуємо у сторіс в нашому Інстаграм акаунті. Підпишіться та слідкуйте за всіма новинами.
5,0
Google Відгуки клієнтів